daten in de buurt

Vakantie vol romantiek

Er gaat niets boven een romantische vakantie om uit die sleur te komen. Als je het je kunt veroorloven, plan dan tenminste een keer per jaar een vakantie samen met je partner. Het zal nieuwe spannende en leuke herinneringen opleveren.

Gezellig eten bij kaarslicht

Ga iets doen wat je normaal nooit doet: ga dan eens lekker uitgebreid koken en trek alle registers open! Presenteer het romantisch met o.a. kaarsjes, mooi bestek en servies, zwoele muziek, etc.

Leuk cadeautje

Geef je liefje zo nu een dan een cadeautje. Het hoeft niet duur te zijn maar bijvoorbeeld  een doos chocolaatjes, een bosje bloemen, bioscoopkaartjes etc. Je laat hier mee zien dat je best wel vaak vaker aan hem of haar denkt.

Massage

Een voetmassage of even de nek masseren na een lange werkdag kan echt wonderen doen bij je partner. Wil je net even iets meer doen? Maak in het weekend een paar uurtjes vrij en geef je partner een sensuele full body massage………

Loveletter

In de tijd van e-mail, SMS en Whatsapp is alles een beetje onpersoonlijk geworden. Er is echter niets wat meer oprecht is dan “ik hou van je” in een handgeschreven brief op een mooi stukje briefpapier. Het schrijven van zo’n brief is een stuk persoonlijker en zeker als je er een lekker luchtje toevoegt kun je niet meer stuk!

Suprise suprise…..

Je partner verrassen op een originele manier blijkt nog steeds te werken. Doe eens wat extra’s zoals bijvoorbeeld ontbijt op bed, een klusje in huis dat nog gedaan moest worden of neem een huishoudelijke taak over.

Berichtje sturen

Stuur jij je geliefde wel eens een lief berichtje? Laat je hem of haar maar weten hoe graag je ze weer wil zien vanavond, of stuur een ondeugende berichtje om alvast de stemming er in te krijgen

Foto’s kijken

Iedere keer als je met je geliefde foto’s gaat bekijken van vakanties, evenementen, verjaardagen etc. zal de romantiek weer opbloeien. Zorg daarom dat je altijd de leuke dingen die je gezamenlijk onderneemt vastlegt!

Samen kokkerellen 

Koken kan een vervelend zijn en een dagelijkse verplichting, maar samen koken is altijd al een leuke geweest. Bedenk samen wat je gaat eten en ga gezellig met z’n tweeën lekker koken. Wijntje er bij, romantisch toch?

Neem samen een bad

Ondeugend en romantisch:  Neem samen een bad met alles er op en er aan, kaarsjes, geurige badolie etc. en verwen je partner met een schuimmassage. Romantiek ten top!

Picknicken

Heb je wat tijd over en wil je echt iets romantisch doen? Verras je liefje dan met een picknick. Maak zelf wat lekkere kleine hapjes, koop een fles champagne met wat aardbeien en zoek een leuk plekje uit. Vergeet niet een kleed mee te nemen! Succes verzekerd, mist het weer mee zit natuurlijk.

Weekendje weg

Pak je weekend tassen boek een last minute en ga samen lekker en city toer doen, naar het bos of  een strandhuisje. Maak er een onvergetelijk weekend van!

Workshops

Als je het helemaal niet meer weet wat je voor origineels zou kunnen doen met je lover, ga dan samen naar een workshop! Bijvoorbeeld een workshop chocolade of cocktails maken. Het zal je zeker weer leuke momenten opleveren en je uit de dagelijkse sleur halen.

Bezoek een pretpark

Naar een pretpark gaan heeft twee grote voordelen. Ten eerste, ze brengen het kind in ons naar boven, het is gewoon leuk! Ten tweede, je lichaam gaat adrenaline aanmaken en een flinke dosis adrenaline stimuleert de aantrekkingskracht tussen jou en je partner met alle gevolgen van dien……….

Briefjes….

Schrijf kleine briefjes met lieve teksten en verstop ze op plekken waar je partner deze zal vinden. Dit is een ideale manier om weer wat leven in je relatie te brengen. Je zou deze briefjes bijvoorbeeld kunnen verstoppen in een jas, schoen, broek, laptop, achter de ruitenwisser, of schrijf een berichtje op de badkamerspiegel. Doe het niet te vaak want dan is het effect weg!

Vaak zijn de meest eenvoudige romantische ideeën de beste. Laat met regelmaat je genegenheid en liefde blijken, zo voorkom je sleur en het risico dat je relatie stuk gaat.