Tips & tricks

Bel je date niet direct na je eerste afspraak. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat als je contact op neemt na na twee tot vijf dagen je het beste resultaat behaald. Geef het dus de tijd en wacht even, je wilt immers toch ook niet wanhopig lijken?

Naar aanleiding van een enquête onder 10.000 speed daters, bleek dat men in plusminus 3 seconden een beslissing heeft gemaakt voor wat betreft het wel of niet verder willen gaan met die persoon. Het is dus overduidelijk hoe belangrijk de eerste indruk is. Die eerste indruk is vaak de beslissende factor voor de keuze van je toekomstige partner!

Online dating feiten op Relatiefront.nl

Uit diverse onderzoeken over Daten en Dating in zowel Europa als Amerika blijkt dat vrouwen zich beter voelen bij mannen die blauw dragen. Het geeft ze een gevoel van hoop, liefde en zorgzaamheid. De kleur blauw vertegenwoordigt dan ook sympathie, vertrouwen en vriendschap. Dus heren, doe je voordeel hiermee!

Het is een feit dat de meeste cafés zo zijn ingericht dat je andere mensen goed kunt bekijken. Ook de bars zijn op een bepaalde manier geplaatst met grote spiegels zodat je ook achter je de mensen in de gaten kan houden. Hierdoor wordt het de klant makkelijker gemaakt om te socializen en zal men meer consumeren!

Vaak leid een relatie op het werk tot een huwelijk of vaste relatie. Het aantal paren dat hun relatie is begonnen op het werk is dan ook extreem hoog. Dit komt waarschijnlijk omdat men elkaar beter begrijpt! Dezelfde frustraties en stress zorgen er voor dat ze elkaar helpen om efficiënter te werken en een gelukkiger te worden.

Gratis online dating sites worden vaak misbruikt door personen met verkeerde bedoelingen die op zoek zijn naar makkelijke slachtoffers! Dit is een van de belangrijkste redenen dat de serieuze datingsites een betaald lidmaatschap vereisen. Bij de betere sites is kun je met behulp van je ID je profiel laten verifiëren, zodat iedereen kan zien dat je echt diegene bent waarvoor je je uitgeeft!

Wanneer een vrouw voor het eerst een man ontmoet, zal ze 55% van haar eerste indruk van hem baseren op zijn uiterlijk en lichaamstaal, 38% op zijn stijl van spreken, en 7% op wat hij werkelijk zegt.

Op de tweede date wordt er gemiddeld genomen voor het eerst gezoend. Mysterieuze mensen die niet direct beschikbaar zijn voor een date en die NIET direct blijven slapen en ook NIET te snel achterelkaar afspreken, hebben een grotere kans dat de liefde zal bloeien.

Het is moeilijk voor een man om in een bar een gesprek aan te gaan met een vrouw als ze met zijn tweeën zijn omdat hij niet wil dat de andere zich buitengesloten zal voelen. Dus vrouwen die op zoek zijn naar een date neem twee vriendinnen mee! Studies tonen aan dat scholen, hogescholen, coffeeshops, en winkelcentra  uitstekende plaatsen zijn om te flirten. Omdat mensen hier meer open staan voor andere mensen. Restaurants  en bioscopen zijn slechte locaties.

Online Dating Tips

De volgende tips kunnen goed helpen bij het online daten, dit zijn zowel tips voor het op een date gaan met iemand via een site als tips voor het online daten zelf.

 • Als je je irriteert aan iemand blokkeer dan gelijk zijn of haar profiel
 • Plaats niet je allesbeste foto maar plaats een eerlijke foto
 • Geef niet zomaar aan iedereen je telefoonnummer weg
 • Zorg altijd voor voldoende veiligheid bij een date (een vriendin laten bellen ofzo)
 • Trap niet in de gebruikelijke dating scams
 • Reageer altijd op een voor jou grappige manier, als degene hier niet op ingaat heeft hij /zijniet hetzelfde gevoel voor humor.
 • Vermeld niet op je profiel hoe goed je bent in bed
 • Als iemand niet snel genoeg reageert moet je afhaken
 • Begin maximaal 1 keer over je ex, niet meer!!
 • Maak van je eerste date een korte date
 • Maak nooit en te nimmer geld of iets over voor een vliegticket of treinkaartje (dat is altijd oplichting)
 • Jij moet de jacht leiden, houd alles onder controle
 • Zorg dat je niet altijd beschikbaar bent voor een date, vertraag het mer een paar dagen en denk er goed over na
 • Ga pas bij iemand langs als je zeker bent van je zaak
 • Ga voor een groot aanbod naar algemene datingsites, zoek je liever wat kleinschaliger zoek dan een datingsite in een bepaalde doelgroep, zoals dating hoger opgeleiden.
Terug
daten in de buurt