Speeddaten

Tegenwoordig is het fenomeen speeddaten erg populair! Het is een evenement voor singles, waarbij het doel is om een geschikte partner in zo kort mogelijke tijd te vinden.

Er worden korte gesprekken gevoerd tussen de vrijgezelle mannen en vrouwen, één op één. Zo kun je een korte indruk krijgen van een mogelijke partner. Vervolgens wordt er gerouleerd, zodat je weer bij een volgende mogelijke partner aan tafel zit voor een volgende eerste indruk. Vaak wordt er gewerkt met een tijdslimiet. Speeddaten komt terug in online dating, maar er worden ook veel real-life evenementen georganiseerd.

Single reizen

Je kunt er ook voor kiezen jouw zoektocht naar een partner te combineren met een (welverdiende) vakantie. Er worden verscheidene single rondreizen aangeboden. Tijdens de single rondreizen kom je erg gemakkelijk in contact met mede singles en tijdens zo’n vakantie kun je natuurlijk ideaal ‘levelen’, kijken of een persoon bij je past wat betreft interesses en waarden. Tijdens single reizen worden er ook vaak activiteiten georganiseerd met betrekking tot de zoektocht naar contacten.

Overige evenementen

Er worden nog veel meer evenementen aangeboden voor vrijgezellen. Hierbij kun je denken aan dansavonden, feestjes, en uitstapjes naar musea, natuurwandelingen en ga zo maar door.

Er zijn verscheidene websites die een agenda bijhouden voor evenementen voor singles. Lijkt zoiets je leuk, houd deze dan in de gaten. Op singlessite.nl staat een uitgebreide agenda met veel uiteenlopende evenementen op het gebied van dating en contacten. Maar misschien is het toch het beste om je kansen te vergroten, en daarbij gebruik te maken van datingsites voor online dating.

Terug
daten in de buurt