Algemeen advies

De adviezen en tips die op deze site worden gegeven, kunnen niet worden beschouwd als een diagnose maar als een algemeen advies op de door u ingevulde informatie. Neem voor een persoonlijk advies contact op met een hulpverlener van Relatiefront.

Relatiefront kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Externe links

Als op deze website links naar andere websites zijn opgenomen zijn deze links uitsluitend ter informatie. Relatiefront heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Copyright

De auteursrechten van alle tekst, zelftests enzovoorts in deze website zijn wettelijk beschermd en berusten bij Relatiefront. Gehele of gedeeltelijke overname, in welke vorm dan ook, is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Relatiefront. Het is wel toegestaan een link naar de website van Relatiefront op te nemen.

daten in de buurt