Wat komt vaak voor?

Mannen maken zich nooit druk over de toekomst tot dat ze een vrouw krijgen. Dit is het tegenovergestelde bij vrouwen. Vrouwen maken zich altijd druk over hun toekomst tot dat ze een man krijgen. Dit komt doordat de vrouwen de toekomst meer aan de mannen over laten die het dan maar moeten regelen. De man krijgt het dus zo druk in zijn hoofd over de toekomst dat hij zich er veel meer mee bezig gaat.

  • Als een man je na een goede relatie kan loslaten, dan houdt hij echt van je. Hij zal je alle geluk gunnen.
  • Waarom kunnen mannen geen twee dingen tegelijk doen? De verbindingen tussen de linker- en de rechterhersenhelft van mannen zijn minder optimaal dan bij vrouwen. Hierdoor kunnen mannen moeilijk twee dingen tegelijk doen en hebben ze moeite om hun gevoelens in te schatten.

Hoe groot zijn de langste en de kortste penis ooit gemeten?

  • De kortste penis ooit gemeten was 1,5 centimeter. De langste wat 33 centimeter. Ter vergelijking: de gemiddelde lengte van een penis in erectie is 13 centimeter lang.

Is masturberen goed voor de gezondheid?

  • Onderzoek heeft aangetoond dat mannen die geregeld klaarkomen minder kans hebben om prostaatkanker te krijgen dan mannen die weinig klaarkomen.
  • De smaak van sperma is te beinvloeden met wat je eet. Hij wordt sterker en bitterder als je veel koffie drinkt en de ene sigaret na de andere opsteekt. Fruit doet het goed voor de smaak, bijvoorbeeld ananas. Ook zijn er middeltjes te koop die de smaak beinvloeden.

Altijd gedacht dat het formaat van de neus een prima graadmeter was voor het formaat van de penis? Niet waar. De grootte van de neus, handen en voeten zeggen niets over hoe groot hij geschapen is. Wel is zijn Body Mass Index van invloed. Dikkere mannen hebben over het algemeen kortere penissen dan slanke mannen, omdat hun penis verdwijnt in het vet. Als ze afvallen, wordt de penis vanzelf weer groter.

Niet alleen vrouwen raken zwanger, ook mannen ondergaan hormonale veranderingen bij een zwangerschap. Het testosterongehalte zou dalen en het prolactinegehalte stijgt, waardoor ze aardiger en behulpvaardiger worden. Nadien echter herstellen de hormonen zich.
Over het  algemeen genomen zijn er grote verschillen tussen mannen en vrouwen. Vrouwen en mannen verschillen in bijna alle denkbare aspecten van het menselijk leven, in het bijzonder als het gaat om de psychologie. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de verschillen tussen man en vrouw.

Terug
daten in de buurt